Hoe kunnen we helpen?

Categorieën
< Alle onderwerpen
Je bent hier:
Print

Waarom zou je een serum gebruiken?

Ik leg het je even uit. Hoe ouder we worden hoe meer je huid nodig heeft en helaas we kunnen dit niet vermijden. Gelukkig kunnen we met de juiste huidverzorgingsproducten, dat proces, kunnen remmen. Een serum gebruiken is de meest effectieve manier. Lees jij mee waarom?

De huid, ons grootste orgaan, wordt steeds minder elastisch en strak. Maar daar hoef je je geen zorgen om te maken. Want met goede behandelingen (denk aan bindweefselmassage en fruitzuren) en de juiste verzorgingsproducten heb jij echt invloed!! Een serum is zeer geconcentreerd en rijk aan huidverbeterende ingrediënten. Serums bevatten relatief kleine moleculen waardoor ze efficiënter en sneller worden opgenomen.

Smeren met dat serum

Twijfel jij nog om een serum te gaan gebruiken?

Ik zet de voordelen nog even op een rijtje!

  • Hoge concentratie aan effectieve werkstoffen.
  • Geeft je huid direct een boost.
  • Een serum wordt veel sneller opgenomen door de huid.
  • Dankzij de pcn2 formule van cenzaa dringt het serum dieper in de huid.
  • Dagelijks te gebruiken of als kuur in te zetten.
  • Een serum is zuinig en een stuk effectiever in gebruik.

waarom een serum gebruiken

Het effect? Door een serum te gebruiken kan je een specifiek probleem aanpakken. (zoals huidveroudering) Een serum dringt tot in de verschillende lagen van de huid door, terwijl een crème vooral een beschermlaagje legt, of hydrateert.

Dus, wil je het verouderingsproces van je huid tegenwerken? Ga dan voor een serum. Ze zijn zoveel krachtiger dan jouw crème. Een serum kan je zien als levensverzekering voor je huid.

Hoe gebruik je het?

Een serum breng je 2x per dag aan onder je dagcrème. Zorg ervoor dat jouw huid goed gereinigd is voordat jij je serum aanbrengt en breng dan je pas je dag/nachtcrème aan. Een serum wordt namelijk zeer snel opgenomen door je huid. Als je eerst je dagcrème aanbrengt, remt dat de opname van de actieve werkstoffen uit het serum.

Welk serum kies ik?

Dat hangt natuurlijk helemaal af van jouw huidtype en huidwensen. Wil jij eerder weten wat jouw huid nodig heeft, maak dan gewoon even een afspraak voor een huidanalyse en/of behandeling. Of bekijk de serums alvast in de webshop.

Hoop dat jullie zo weer iets meer weten. Is er iets niet duidelijk neem dan gewoon even contact op!

Liefs, Mirjam

Inhoudsopgave
Scroll naar boven