Waar begint huidverbetering?

 

Huidverbetering begint bij een goede reiniging!

Ik hoor vaak dat nog veel vrouwen denken dat een plens water in het gezicht voldoende is, wanneer ze geen make-up dragen. Maar dat is zeker niet waar. Ik leg je uit waarom niet.

Was jij jouw kleding, je ramen of je auto ook alleen met water?
Vast niet, want water alleen, maakt niet schoon!!!

Waarom je ‘s morgens moet reinigen:
Jouw huid herstelt ‘s nachts. Nu worden afvalstoffen afgevoerd. Deze afvalstoffen blijven op de huid liggen, tot het wordt schoongemaakt. We transpireren ook en het zout uit de transpiratie blijft op de huid liggen. Talg, wat onze huid produceert, is een soort vetlaagje. Heb jij weleens een vette pan geprobeerd schoon te maken met enkel warm water? Je weet dat dit onbegonnen werk is en je kan je vast indenken dat dit op jouw huid ook niet lukt!

Waarom je ‘s avonds moet reinigen:
Overdag komen er allemaal afvalstoffen op de huid. Bedenk je maar eens hoe je ramen of auto eruit ziet. Dit komt dus ook op jouw huid en als je je dit bedenkt dan kan ik me bijna niet voorstellen dat je nog 1 keer vergeet te reinigen…..blehhh… het idee alleen al! Als je dus niet reinigt dan smeer je al die afvalstoffen, met je nachtcrème, zo weer in de huid. Je kan je voorstellen dat de huidproblemen zich hierdoor opstapelen. En dan heb ik het nog niet eens over het feit ,dat het zonde is van alles wat je wel aanbrengt, dat gaat namelijk niet veel meer helpen.

Water tast de PH waarde van de huid aan.
Wanneer je de huid schoonmaakt met een reiniger, zorg je ervoor dat alle onreinheden en ongewenste stoffen van de huid verdwijnen en dat de PH waarde minder uit balans gebracht wordt. In water zitten namelijk chloor- en kalkresten en die tasten de PH waarde van de huid aan. Het duurt ongeveer 2 uur voordat de pH-waarde weer op normaal niveau is.

Reinigen helpt ook tegen veroudering.
Als talg, zout, chloor, kalk en dode huidcellen blijven liggen op de huid, wordt je buitenste huidlaag dikker en stugger. Hierdoor wordt de huid steeds minder flexibel en ontstaan er eerder rimpels, verslapping, lijntjes en andere tekenen van huidveroudering ! Dit kan je dus heel eenvoudig zelf tegengaan.

Natuurlijk is het makkelijker om de huid snel te ‘reinigen’ met een plas water of een simpel reinigingsdoekje. Helaas worden daarmee niet alle afvalstoffen verwijderd en versnelt het verouderingsproces op den duur. Met de reinigingsdoekjes duw je juist alle afvalstoffen de huid in. Dit wil je ook niet.

Maak er een ritueel van!

Probeer het reinigen gewoon in te voegen in jouw dagelijkse rituelen, want hoe lang duurt het nou eigenlijk! Gebruik de producten die ik jou geadviseerd heb, want deze passen perfect bij jou huidconditie. Wanner je dit toepast zal je zien dat jouw huid hier ontzettend van op knapt. Alle producten die je hierna aanbrengt worden ook nog eens beter opgenomen….. WIN WIN dus!

GUN JIJ JEZELF EEN MOOIE STRALENDE HUID???
BEGIN DAN NU!!!
DIT IS DE EERSTE STAP OP WEG NAAR HUIDVERBETERING!!!

Liefs, Mirjam

Ps: Heb jij nou geen idee wat geschikt is voor jou huid, vraag het me gerust! https://www.in4beauty.nl/contact/

PRODUCTEN:

Velvet milk   € 29,85

Velvet mist   € 28,95

Rise & shine cleanser   € 28,95

Illuminating mist   € 27,75

 

Scroll naar boven