Huidverbeterende behandelingen

Waarschijnlijk heb jij net gezien dat de huidverbeterende behandelingen zijn ondergedeeld in 4 opties. De reden hiervan is dat de keuze voor behandelingen groot is en uiteindelijk weet ik wat het beste is voor jouw huid. Bij brons zijn dit enkele behandelingen, vanaf zilver enkele behandeling of we gaan al combineren zoals zeker zal gebeuren bij goud en diamant.

En iedere huid is uniek en verdient een op maat gemaakt programma. Aan de hand van de intake en huidanalyse, kan ik je verschillende opties bieden. Kuurbehandeling worden altijd op maat gemaakt!

in4beauty

Behandelingen

Tijdens deze behandeling ondergaat je huid een mechanische peeling met de kracht van 100% zuivere diamanten. Het diamantkopje zuigt je huid zachtjes tegen de behandelkop aan, wat zorgt voor een gepolijste en geëgaliseerde huid zonder irritaties. Bovendien stimuleert de vacuümkracht de diepe doorbloeding, wat direct resulteert in een stralende teint. Deze innovatieve techniek maakt tevens gebruik van seruminfusie, waarbij hoogwaardige werkstoffen diep in de huid worden gebracht. Deze actieve ingrediënten activeren de diepgelegen cellen en stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur! Hiermee behaal je het hele jaar door maximale en snelle resultaten, die langdurig behouden blijven. Ervaar zelf de kracht van microdermabrasie (Vanaf brons)

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen, donshaartjes en het vuil van de huid wordt verwijderd door gebruik van een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Het mesje wordt gebruikt om over de huid te schrapen. Hierdoor zal de huid een mooie glow krijgen en zult u een gezonde en frisse uitstraling ervaren. De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Haartjes zullen na de behandeling niet anders of sneller terug groeien. (Vanaf brons)

Een fruitzuurpeeling is een vorm van chemische peeling die de bovenste huidlaag zacht maakt, waardoor dode huidcellen niet langer aan elkaar plakken en versneld afschilferen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat resulteert in een gladdere, vollere en egalere huid. Door het verwijderen van dode huidcellen worden poriën niet meer geblokkeerd, waardoor talgkliertjes minder snel verstopt raken en ontstekingen verminderen. Bovendien heeft fruitzuur een ontstekingsremmend effect. De versnelde celvernieuwing zorgt er ook voor dat pigmentcellen in de bovenste huidlaag sneller worden afgebroken, wat een blekend effect heeft. Met de verwijdering van dode huidcellen krijgt je huid een gladder oppervlak en een frisse, egale en stralende uitstraling.( Vanaf brons)

Een bindweefselmassage aan het gezicht wordt toepast op de huidlaag tussen de huid en de spieren. Deze laag noemen we de bindweefsellaag. Dit dieper gelegen weefsel geeft de huid stevigheid en souplesse. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en maakt de huid steviger. (Vanaf brons)

LED lichttherapie is een zeer mooie behandeling voor huidverbetering. Deze behandeling is volledig pijnloos, is voor ieder huidtype geschikt en zal geen roodheid of huidbeschadigingen veroorzaken.Voor de verbetering van de huid wordt het LED-masker met 495 LED-lampjes ingezet. Dit masker zendt lichtgolven uit naar de huid, welke ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt, is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. De kleur is afhankelijk van welk huidprobleem u met ons wilt aan pakken. Het LED lichttherapie Masker kan voor veel huidproblemen ingezet worden.Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten. (Vanaf brons)

De infusionpen creëert zorgvuldig micro-kanaaltjes in het huidoppervlak, waardoor een diepere penetratie van werkstoffen mogelijk wordt. Dit verhoogt niet alleen de werkzaamheid van serums, maar stimuleert ook het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, het bevorderend de collageen productie en het verbeteren van de algemene huidgezondheid. (Vanaf zilver)

De nieuwste toepassing op het gebied van carboxy is een uiterst veilig, het revolutionaire CO² gel masker. Deze non-invasieve naaldvrije methode, is onder andere effectief bij rimpels en huidverslapping. Het is een populaire, eenvoudige verjongende behandelmethode om de effecten van huidveroudering tegen te gaan. Direct na de eerste behandeling ziet jouw huid er helder en fris uit. De behandeling geeft jouw huid een liftend effect, energie boost en een mooie glow. En werkt na de behandeling, in de huid nog 1 week van binnenuit door. Wil je de resultaten langdurig vasthouden, dan is een kuur van 4-6 keer om de 2 weken aan te raden. Carboxy therapie voorziet de huid van zuurstof, Stimuleert de vorming van gezond collageen ”n elastine, geen herstelperiode of downtime. De Carboxy behandeling kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo is het te combineren met o.a. bindweefsel- en/of buccalmassage, peelings, microdermabrasie, infusionpen, licht/led therapie en DS V\Line collageendraden en hyalurondraden. (Vanaf zilver)

In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een special Collageendraad net masker, welke als het ware de huid omhoog lift en een verstevigende werking heeft op de contourlijnen. Het is sterk liftende en huidbarrière versterkend door de helix structuur van rauw collageen en 100% natuurlijk zijdeaminozuur. Ook bevat het ceramiden die de beschadigde huidbarriere hersteld om vochtgehalte te behouden en werkt dan ook preventief tegen vochtverlies. Door het M.I.N.S.T. mechanisme (= Minimal Interpenetrate Non Surgical Tightening Tread) dat een crosslink structuur heeft, heeft een geweldig effect op verhogen van de spanning op de huid en fixatie. SBC masker is anti aging, spierontspannend, porië verfijnend, huidstructuur verbeterend, kan zonbeschadigingen verminderen, geeft een natuurlijke glow, is strak makend en super verzorgd. (Vanaf goud)

Je kan dit masker ook los bij een andere behandeling boeken €75,-

DS-V|Line biedt mooie innovatieve technieken zonder downtime en huidbeschadigingen! Er wordt gewerkt met de originele DS V|Line collageendraden welke zorgen voor aanmaak van collageen, versteviging, verstrakking en meer volume in het gezicht, zonder snijden, fillers of lastige hersteltijd. Vanaf 20-25 jaar neemt het collageen, elastine & hyaluron af in de huid. Maar gelukkig zijn er producten die direct invloed hebben om onze jeugdigheid te behouden. Met de collageendraden stimuleren we de huid weer tot eigen aanmaak.

Met de DS V|Line collageendraad behandeling gebruik ik een speciale draad op basis van collageen & stamcellen. Zo kan de huidbarrière langdurig worden versterkt en wordt ook het biologische verouderingsproces vertraagd en de daaruit voortvloeiende tekenen van veroudering voorkomen. Zo wordt het collageengehalte verhoogd in alle gebieden waar rimpels kunnen ontstaan. ( fullface vanaf diamant- zones vanf goud)

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en in onze huid wordt aangetroffen. Het speelt een cruciale rol bij het vasthouden van vocht en zorgt ervoor dat de huid er vol, elastisch en stevig uitziet. Naarmate jij ouder wordt, meestal vanaf begin twintig, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot de ontwikkeling van een slappe huid.

DS V-LINE HYA-THREAD pakt daarentegen effectief het verlies aan gezichtsvolume aan dat gepaard gaat met het verouderingsproces, waardoor een jongere en jeugdige uitstraling ontstaat. Onze gespecialiseerde techniek zorgt voor een diepe opname van HYA-THREADS in de huidlagen, wat resulteert in zichtbare en langdurige verbeteringen. ( fullface vanaf diamant- zones vanaf goud)

Scroll naar boven