BEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen voor een mooie huid!

Er zo lang mogelijk verzorgd en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Ik wil  jou graag helpen aan een mooie huid! Met andere woorden, de aanpak van een mooie huid begint hier. Ik help je graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

In jouw leven heeft jouw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging. Soms ontstaat er ineens een huidprobleem. In4Beauty biedt gezichtsbehandelingen voor elk huidtype, elk huidprobleem en voor elke leeftijd. Hieronder vind jij alle behandelingen. Dus ben jij klaar met jouw huidprobleem? Maak dan snel een afspraak!
Is jouw huid nog niks gewend, boek dan een level 1 behandeling!
Behandelingen level 1 Producten Cenzaa of AlphaH
Abonnementsprijzen tussen haakjes
cenzaa, hoe kom ik van mijn puistjes af Young    32,50 (t/m 18 jaar)     

Mini-behandeling voor de jonge huid. In de pubertijd krijgen een hoop jongeren last van huidproblemen, bijvoorbeeld acne. Door de huid op de juiste manier te reinigen en verzorgen, kunnen we dit verminderen en in de toekomst helpen te voorkomen.

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, dagverzorging en tot slot product advies voor thuis.

Basic              € 43,00  ( € 28,75)

Een korte behandeling puur gericht op reiniging van de huid.

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging en tot slot product advies voor thuis.

Mooie behandeling om mee te starten!

Impressions    € 58,50  (€ 39,00)

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huid is afgestemd.

De behandeling bestaat uit: welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging, tot slot een kopje dream tea en advies over huidverzorgingsproducten voor thuis.

Moments          € 76,50  (€ 51,00)

Dé ultieme Cenzaa behandeling! Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet boven alles lang na van de huidverbeterende effecten.

De behandeling bestaat uit: welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, spicy masker, hoofdhuid- en oormassage, gezichtsmassage,  serum,  masker, lomi lomi armmassage, power serum, comfort cream,kopje dream tea, huidverbeterend advies voor thuis.

Behandelingen LEVEL 2

Wil jij een stapje verder?

Boek dan 1 van deze 2 behandelingen! (ca 80 min)

    

Liquid gold treatment   89,50

Deze behandeling is voor veel verschillende huidcondities geschikt bijvoorbeeld voor de onzuivere huid, vaal, dof, pigmentschade, verslapt, zonbeschadigde huid en de vochtarme huid.

In deze complete behandeling maak jij kennis met producten van de liquid gold serie. Een mooie opstap naar peelings (level 3)

Ga jij voor stralend resultaat?

Botuline shock therapy    89,50

Een unieke behandeling met mini-facelift met andere woorden deze behandeling biedt huidverbetering a la minute! De combinatie van het botuline beauty masker en activerende bindweefselmassage zorgen voor een frisse uitstraling en een uiterst liftend effect.

   UPGRADES

i.c.m. behandeling

– Microdermabrasie  39,50 (3in1 micro, meso, cryotherapie)

– Mesotherapie 19,50

– Fruitzuren  19,50

Botuline shock mask  19,50

Power mask 9,50

– Ampul  8,95              

Huidverbeterende massage 18,50

– Ontspanningsmassage 12,50

Fabulous eyes basic 21,00

– Fabulous eyes complete  26,50

Behandelingen LEVEL 3

Therapeutic behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

De therapeutische gezichtsbehandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en jouw huid zal weer gaan stralen.

Behandelmethodes zijn , microdermabrasie (3 in 1), bindweefselmassage en fruitzuren. combinaties kunnen ook.

Wil jij snel resultaat dan is het raadzaam te starten met een kuur. Dut gaat uiteraard in overleg.

Note: Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang: Dat je de door ons, geadviseerde huidverzorging thuis gebruikt. Dit ter ondersteuning van uw huidverbeterende behandelingen omdat, je met de juiste producten thuis, het resultaat van de behandeling langer vasthoudt.
Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huid doorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

   

Therapy Basic                    64,50

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, lymfedrainage of bindweefselmassage gezicht, ampul, masker, dagverzorging.

(ca.45 minuten en excl. epileren)

Therapy Complete            91,50

In deze behandeling zit alles wat jou huid nodig heeft.

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, fruitzuren, lymfedrainage of bindweefselmassage gezicht, ampul, masker, dagverzorging.

(ca 75 minuten en excl. epileren)

Microdermabrasie

Diamant dermabrasie is de allernieuwste mechanische diepte peeling! 

Middels Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt.  Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.

Na behandeling met de “Diamond Peel” worden meteen vitamines en ander actieve ingrediënten diep in de huid gesluisd dmv mesotherapie. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken. De behandeling wordt afgesloten dmv cryotherapie hiermee gaan we over de huid met -4 graden om de stofwisseling te vertragen zodat de ingesluisde producten langer in de huid kunnen doorwerken. 

Basic              72,50 (uit te breiden met diverse upgrades)

Complete      97,50 ( als basic, maar met huidverbeterende massage en speciaal masker)

Kuren op aanvraag

Fruitzuren

Alpha-H peelings bevatten belangrijke zuren, die de bovenste laag dode huidcellen oplost. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen waardoor de huid er zacht en egaal uit gaat zien. Alpha-H heeft drie soorten peelings. In deze producten zitten zuren verwerkt zoals glycolzuur, salicylzuur, amandelzuur en melkzuur. Welke peeling ik gebruik tijdens de behandeling hangt af van de wensen en het huidtype.

De pH-waarde van een peeling ligt erg laag, dit maakt een peeling werkzaam. De hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de lage pH-waarde zet de huid aan het werk. .

Een kuur of een losse behandeling?

Een losse behandeling geeft al een erg mooi resultaat, maar wil je meer effect van de behandeling? Kies dan voor een kuur. De peeling heeft dan een opbouwend effect. De intensieve peeling dient dan om de 2 tot 4 weken herhaald te worden. Dit is afhankelijk van jouw huidtype. We zullen dit samen bepalen tijdens de intake.

Voordat je begint met een peeling behandeling of kuur moet de huid thuis voorbereid worden. Naast gebruik van minimaal reiniging  en crème, dien je de huid te laten wennen aan glycolzuur. Je start hier minimaal 2 tot 3 weken voor de behandeling mee.

Gebruik van SPF na de behandeling is verplicht!

   Peeling 30% , 40% of 50%         € 75,00

  • Intake en huidanalyse
  • Oppervlakte reiniging
  • 2de oppervlakte reiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Voorbereiding peeling
  • fruitzuurpeeling
  • Neutraliseren van de peeling
  • Kalmerend en herstellend masker
  • Serum, oogcrème en dag/nachtverzorging met spf
  • Product advies voor thuis

 * afhankelijk van de peeling en huidreactie ca. 50- 60 minuten

 

 

 

vanaf 2 losse modules (*) 10 % korting !

MODULES                                                               losse modules         *  In de behandeling 
Wenkbrauwen epileren/waxen   15,50  11,00
Wenkbrauwen verven   12,50   8,75
Wimpers verven   15,00   10,75
Bovenlip harsen   10,75    8,50
Kin harsen   13,25    10,75
Bovenlip, kin en wangen harsen    27,75    23,75


Volg jij In4Beauty al op
facebook of instagram

Bij afzegging van jou afspraak, binnen 24 uur voor de behandeling, ben ik genoodzaakt om 50 % in rekening te brengen.

Prijzen zijn geldig tot 31-12-2022