Gezichtsbehandelingen voor een mooiere huid!

Er zo lang mogelijk verzorgd en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Voor mij betekend dat niet dat je geen expressie meer hebt. Ik hou van mijn en jouw lachrimpels. Ben jij het met mij eens, dan vertel ik jou nu, de aanpak van een mooie huid begint hier!!  Ik help je graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

In jouw leven heeft je huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging. Soms ontstaat er ineens een huidprobleem. In4Beauty biedt gezichtsbehandelingen voor elk huidtype, elk huidprobleem en elke leeftijd. Hieronder vind jij alle behandelingen. Dus ben jij klaar met jouw huidprobleem? Maak dan snel een afspraak!

Is jouw huid nog niks gewend, boek dan een AlphaH behandeling!  Na deze eerste behandeling kijken en bespreken we samen, wat het vervolg zal zijn. En wil jij gewoon op een AlphaH behandeling blijven, omdat jij geen verdere huidwensen hebt en jouw huid gewoon goed wilt laten verzorgen, dan is dat natuurlijk ook prima!

De tijdsduur van de afspraak is soms afhankelijk van de huidreactie daarom staat er 50/60 minuten.  De geboekte tijd, loopt vanaf het tijdstip van de afspraak tot het weer naar buiten lopen.

AlphaH Behandelingen

Abonnementsprijzen tussen haakjes

Mini-behandeling voor de jonge huid. In de pubertijd krijgen een hoop jongeren last van huidproblemen, bijvoorbeeld acne. Door de huid op de juiste manier te reinigen en verzorgen, kunnen we dit verminderen en in de toekomst helpen te voorkomen.

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, dagverzorging en tot slot product advies voor thuis.

25-35 minuten

36,-  (t/m 18 jaar)     

Een korte behandeling puur gericht op reiniging van de huid. (Ook voor mannen)

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging en tot slot product advies voor thuis.

30-40 minuten

48,- ( 32,00)   

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huid is afgestemd.

De behandeling bestaat uit: huidanalyse, reinigingsmassage, reiniging, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging, tot slot een kopje dream tea en advies over huidverzorgingsproducten voor thuis.

50-60 minuten

65,-  (43,35)

In deze behandeling gaan we aan de slag met de chitossil® Thread Lifting Ampoules, deze leggen een onderhuids netwerk van medical gradechitosan draadjes aan, dat de collageenaanmaak stimuleert en zorgt voor een sterk hydraterend en opvullend (plumping) effect. Deze sluizen we in tot de 5de huidlaag met behulp van mesoterapie.

  • Reinigingsmassage
  • Dieptereiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Chitossil/Mesotherapie
  • Crememasker
  • Serum
  • Dagverzorging
  • Advies

60-70 minuten

85,-  (56,67)

Huidverbetering 

Wil jij een stapje verder en echt huidverbeterend aan het werk gaan dan zit je hier goed!

Wil jij huidverbeterend aan het werk, dan maken wij een plan van aanpak. Wat zijn jouw wensen en wat is er mogelijk. In overleg, beslissen wij samen, wat we gaan doen. In eerste instantie kies jij dus een tijdsduur en daarbij horen bepaalde mogelijkheden, die naarmate de tijdsduur langer is, ook uitgebreider wordt en er meer mogelijk is.
 
 
Wat is er dan allemaal: Bindweefselmassages, buccalmassage, Carboxytherapy, Collageen & Hyalurondraden, Collageendraadmasker, Microdermabrasie, Infusiontherapy (lijkt op microneedling, maar effectiever en minder pijnlijk) Dermaplaning, Led therapy, Peeling .
 

klik hier voor meer informatie over de huidverbeterende behandelingen.

Note: Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang: Dat je de door ons, geadviseerde huidverzorging thuis gebruikt. Dit ter ondersteuning van uw huidverbeterende behandelingen omdat, je met de juiste producten thuis, het resultaat van de behandeling langer vasthoudt.

Is jouw huid nog niks gewend, boek dan een AlphaH behandeling!  Na deze eerste behandeling kijken en bespreken we samen, wat het vervolg zal zijn. En wil jij gewoon op een AlphaH behandeling blijven, omdat jij geen verdere huidwensen hebt en jouw huid gewoon goed wilt laten verzorgen, dan is dat natuurlijk ook prima!

De tijdsduur van de afspraak is soms afhankelijk van de huidreactie daarom staat er 50/60 minuten.  De geboekte tijd, loopt vanaf het tijdstip van de afspraak tot het weer naar buiten lopen.

Huidverbetering keuzes

Hoe fijn is het om geen keuze stress te hebben. Jij boekt een tijdsduur en samen kijken we, wat nodig is en wat kan.

Je kan hier denken aan bindweefselmassage, peeling, microdermabrasie.

40 minuten

77,50

Je kan hier denken aan bindweefselmassage, peeling, microdermabrasie.

60 minuten

99,50

Je kan hier denken aan combinaties van bindweefselmassage, peeling, carboxy, microdermabrasie, Led therapie, draadliftmasker. Infusionpen, zones Collageen of hyadraad.

75 minuten

125,-

Je kan hier denken aan combinaties van bindweefselmassage, carboxy, led therapie, draadliftmasker. Fullface face collageen of hya draad.

90 minuten

160,-

Modules

LET OP! Modules zijn alleen te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling. Dus NIET los.

Wenkbrauwen epileren/ harsen

€ 10,00

Wimpers verven

€ 12,50

Kin harsen

€ 10,00

Wenkbrauwen verven

€ 10,00

Bovenlip harsen

€ 9,00

Bovenlip, kin en wangen harsen

€ 27,50

Coaguleren

Last van vervelende onregelmatigheden op je huid zoals verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of verheven pigmentvlekjes? Met coagulatie kom je ervan af zonder littekens én zonder tussenkomst van een arts.

Tijdens een coagulatie-behandeling leg ik een fijn naaldje – waardoor een elektrisch stroompje loopt – op de onregelmatigheid. Dit stroompje zorgt ervoor dat de onregelmatigheid wordt verhit en vernietigt. Een geheel veilige methode geschikt voor kleine oppervlakken.

Coagulatie kan een snelle oplossing zijn voor onder andere huidonregelmatigheden zoals:

• Steelwratjes

• Bloedblaasjes

• Gesprongen adertjes

• Opliggende pigmentvlekken

• Ouderdomsvlekken

• Steelwratjes

Na een coagulatie-behandeling is het normaal dat de huid rood kleurt. Na een aantal dagen ontstaat er een korstje op de behandelde huid, welke ongeveer 10 dagen na de behandeling verdwijnt.

De huid is de eerste twee weken na de behandeling nog kwetsbaar. Om die reden raad ik aan om je huid gedurende deze twee weken – wanneer deze wordt blootgesteld aan de zon – te beschermen met een SPF van minimaal 30.

15 minuten  35,00

elke 5 minuten langer 8,00

Bij afzegging van jouw afspraak, binnen 48 uur voor de behandeling, ben ik genoodzaakt om   50 % in rekening te brengen.

Ben jij te laat dan wordt jouw afspraak ingekort.

Prijzen zijn geldig tot 31-12-2024

Scroll naar boven