Een mooie huid in 2 maanden!

Of dat kan? Jazeker, lees je mee!

Als jij in de spiegel kijkt, wat zie je dan?

Lijntjes, die je liever niet ziet?
Pigmentvlekken die na een zwangerschap of zomer niet meer weg gaan?
Die pukkeltjes, waar je nu eindelijk eens vanaf wilt?
Of is jouw huid altijd dof en vaal?

Als jij mijn adviezen opvolgt, dan beloof ik jou een zichtbaar mooiere huid!

Dit is niet zomaar een loze uitspraak. Het liefst zou ik iedereen helpen het beste uit zijn of haar huid te halen. Dat geeft mij zoveel voldoening. Een mooie huid krijg en behoudt je niet vanzelf! Dat vraagt tijd, aandacht en begeleiding. Samen kunnen we jouw huid op korte termijn verbeteren!

Waarom een kuur?

De meest doeltreffende manier om in korte tijd je huid te verbeteren is, om 1 tot 2 keer per jaar een huidverbeterende kuurbehandeling te boeken. Door deze intensieve behandelingen krijg jij in korte tijd een zicht- en merkbaar mooiere huid. Vervolgens hou je dit bij, door periodiek, een bezoek te brengen aan de salon en thuis de geadviseerde producten te blijven gebruiken.

Hoe werkt een kuur?

Tijdens een kuur krijg je, eens in de week of paar weken,een behandeling. Thuis ga je zelf dagelijks aan de slag met de geadviseerde producten. Op deze manier zal jij snel resultaat zien!

Zichtbaar verschil!

Kuren zijn er in verschillende vormen en maten en worden altijd geheel afgestemd op jouw huidconditie, wensen en verwachtingen. De resultaten zijn afhankelijk van de gekozen kuur. We kunnen bindweefselmassage, microdermadrasie, mesotherapie en peelingen inzetten om jouw huidwensen te verwezenlijken.

Dit kan ook een combinatie van deze huidverbeterende behandelingen zijn. Hoe dan ook, met welke kuur jij ook start, jouw huid zal er zichtbaar rustiger, mooier en stralender uit gaan zien.

Van wens naar resultaat

Wil jij weten hoe ik jouw huidwens om kan zetten in resultaten? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse. Dan kan ik jou, geheel vrijblijvend, de beste kuur voor jouw huid adviseren.
En kunnen we samen aan de slag om jouw huidwens om te zetten in resultaat!!

Liefs Mirjam
Ps ik zal morgen nog wat resultaten delen!

Scroll naar boven