Hoe kunnen we helpen?

Categorieën
< Alle onderwerpen
Je bent hier:
Print

Wat is de beste huidverzorgingsroutine?

Wat is de beste huidverzorgingsroutine? Er is de laatste jaren zoveel bijgekomen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Hoe kies je nou welke producten geschikt zijn en welke niet en hoe zorg je dat deze producten elkaar ondersteunen en niet tegenwerken! Voor iedereen  is er een juiste routine het hangt allemaal samen met jouw huidtype en huidconditie en natuurlijk invloeden van buiten af. Jouw huid wil zomers  iets heel anders als in de winter of misschien ga je wel door een stressvolle periode. allemaal zaken waar je rekening mee moet en kan houden.

Wil jij een goed advies ga dan naar jouw schoonheidsspecialiste, zij kent jouw huid en kan je het beste advies geven.

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

gezichtsverzorging- 6 satppenplan- hoe verzotg ik mijn huid

Stap 1 Reiniging

Deze stap mag je nooit overslaan!!! Dit is namelijk de belangrijkste stap. De Cenzaa reinigingsproducten gebruikt u ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking. Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. Alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

De reinigingsproducten vind je hier.

Stap 2 Dieptereiniging

Het is belangrijk om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Hiermee worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd. Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben ? Gebruik dan bijvoorbeeld het illuminating masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft. De enzym powder en mandelico glow peeling zijn ook peeling zonder korrel. Hier vind je meer informatie over de dieptereinigers die er zijn.

Stap 3 Serum

Een serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Ze bevatten de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er voor iedere huid. wil jij weten wat er allemaal is, kijk dan hier !

Stap 4 24hrs crème

Een crème gebruikt je om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Hier vind je alle cremes!

Stap 5 Maskers

Maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is jouw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijdert. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering. Kijk jij mee welke maskers er zijn?

Stap 6 Bescherming

90% van de verouderingsproblemen van de huid worden veroorzaakt wordt door de(straling) zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling. De SPF zijn verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50. Je vind ze hier !!

Dit zijn dus de 6 stappen die jij zou moeten volgen als jij jouw huid wil verbeteren. en nu snap ik dat je geen idee hebt wat je moet kiezen als je al die producten ziet. Ik wil jou altijd helpen een keuze te maken.
Cenzaa heeft ook hele handige discoverykits. Dit een luxe bewaarbox incl.een toilettas met 7 luxe travel sizes en bevat de unieke mini-brochure ‘Skin Discovery’ die u voorziet van productinformatie en tips voor een stralende huid. Je kan nu 6 weken aan uw huid werken. Deze kit is er in 7  varianten. Samen bepalen wij welke geschikt is voor jouw huid! Of als jij je huidtype weet dan kies je zelf! We hebben de volgende varianten!

Reprogram Discovery Kit voor de Vermoeide & gestresste huid

Nutri Care Discovery Kit  voor de Vochtarme & droge huid

Ultra Moist Discovery Kit voor de Jonge & normale huid

Multi Clarifying Discovery Kit voor de Gecombineerde & vette huid

Age Reduce Discovery Kit voor de Rijpe & oudere huid

Destress & Repair discovery kit voor de gevoelige en rode huid

For men discovery kit de care & protect

Ik hoop jullie zo voldoende informatie te hebben gegeven en als je vragen hebt,dan mag je altijd contact opnemen!

 

 

Inhoudsopgave
Scroll naar boven